Persoonlijk

Persoonlijke update | Isa krols & Bullet Journal

Deze week geef ik een update van de hoogte punten van de afgelopen 3 weken. Ik probeer nu vaker een update te geven van de hoogte punten die ik meemaak. Veel leesplezier!

Isa krols

Sinds andere halve week begint Isa krols te worden. Gelukkig valt het miauwen wel mee alleen is ze wel heel kroelbaar en komt extra aandacht vragen. Ik merk wel dat ze heel veel slaapt erdoor, binnenkort gaat ze naar de dierenarts en dan wordt Isa geholpen.

Ondanks de krolsheid is Isa wel heel speels nog, ze rent en vliegt door het huis. Gelukkig is ze niet alleen en heeft ze Woezel en Pip ook nog. Het fijnste plekje in huis is voor Isa toch wel de slaapkamer, daar ligt ze het vaakst.

Bullet Journal

Sinds een paar weken ben ik weer begonnen mijn bullet journal. Al mijn creativiteit kan ik er in kwijt (binnenkort komt er een post online met een kijkje in mijn bullet journal). Op Pinterest zoek ik ook allemaal voorbeelden op voor leuke ideeën, ook op Facebook zie ik allemaal leuke ideeën voorbij komen.

De bullet journal die ik gebruik is een Leuchtturm1917 in de kleur geel. Je heb verschillende kleuren ervan, mijn favoriete kleuren van de LT1917 is toch wel de gele en de berry kleur. De berry kleur heeft een beetje de frambozen kleur.

Het creatief bezig is toch het leuks, mijn creatieve brein kan ik er helemaal in kwijt. De creatieve dingen die ik doe is: Snailmail maken, bezig in mijn bullet journal, tekst kaarten en labels maken op bestelling.

 

Dit was mijn update, het voelt goed om jullie op deze manier op de hoogte te houden. Ik zie jullie bij een volgende update!! 

Vraag voor deze week: Zijn jullie graag creatief bezig? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s