Persoonlijk

Persoonlijke update | Hoe gaat het nu met me & houden van mijn lichaam

Het is al even geleden dat ik een blogpost heb geschreven. Ik merkte heel erg aan mijzelf en mijn lichaam dat ik rust nodig had, maar naar lang twijfelen heb ik toch besloten om een blogje te schrijven. 

 

Hoe gaat het met mij?

Naar omstandigheden gaat het goed, veel ups en downs gehad en veel verdriet gehad. Ik zit sinds 25 juli’19 op een andere afdeling binnen de ggz (ik zit nog een klein gedeelte bij eetstoornissen). Bij deze afdeling wordt ik beter geholpen om mijn emoties onder controle te krijgen, wat ik niet zo goed kan.

Verder is mijn medicatie verhoogt waardoor ik mij ook wat beter voel. Ik reageer gelukkig goed op de verhoogde antidepressiva. Ik vond het wel eng dat deze werd opgehoogd maar het helpt gelukkig wel.

 

Houden van mijn lichaam

Ik leer op beide afdelingen om te houden van mijn lichaam, door de anorexia hield ik totaal niet van mijn lichaam en dat maakte mij wel heel erg verdrietig. Zeker omdat ik veel was afgevallen.

Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik op een gezond gewicht zit en dat ik langzaam bij beetje mijn lichaam waardeer. Als ik nu in de spiegel kijk dan ben ik er wel een beetje blij mee, het is een lange weg om weer van mijn lichaam te houden maar ik weet zeker dat dat wel goed gaat komen.

Ik ben heel blij met de hulp die ik nu krijg vanuit de kliniek!

 

Ik vond het wel spannend om deze blog te schrijven maar I DIT IT!  Nu zijn jullie weer wat bij hoe het met mij gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s