Lifestyle

Recept havermoutpap

Zoals vele wel weten ben ik herstellende van de eetstoornis anorexia. Elke ochtend eet ik havermoutpap en vindt dat heel lekker. In deze blogpost deel ik het recept wat ik altijd gebruik. Veel leesplezier! 

Ingrediënten:

  • 250 ml amandelmelk
  • 5 á 6 eetlepels havermout
  • 1 appel in stukjes
  • 3 theelepels pindakaas

Bereidingswijze:

  1. Breng 250 ml amandelmelk aan de kook.
  2. Voeg de 5 á 6 eetlepels havermout toe en roer tot het een papje wordt.
  3. Voeg de stukjes appel toe totdat deze wat zacht is geworden.
  4. Doe alles in een kommetje en doe er wat pindakaas overheen.
  • Je kan erg variëren met de havermoutpap. Je kan er verschillende fruit en noten er overheen doen. Zelf vind ik pindakaas heel erg lekker voor er overheen.
Eind resultaat!

 

Dit is mijn recept van de havermoutpap met appel en pindakaas. Op deze manier vind ik het heel lekker

Vraag: Hoe ziet jou perfecte ontbijtje eruit? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s