Lifestyle

Meest gebruikte apps

In deze blogpost deel ik mijn meest gebruikte apps met jullie. Ook deel ik mijn top 3 met jullie. Veel leesplezier! 

 

Social Media

Pinterest

Pin pin pin! Pinterest gebruik ik dagelijks. Ideeën op doen voor in huis, bullet journal, leuke quotes en veel meer. Ik kan uren op Pinterest rond kijken, deze app is zeer verslavend!

Twitter

Twitter gebruik ik best veel, ook vanwege mijn blog maar ook om andere bloggers te volgen. Ik gebruik mijn zakelijke account veel meer dan mijn privé account.

Instagram

Instagram gebruik ik ook heel vaak. Om zelf foto’s te plaatsen maar ook om andere foto’s te like’en, instastories te bekijken. tegenwoordig kan je op Instagram ook #hashtags volgen. Ik volg een aantal #hashtags die ik leuk vind, zoals #sphynxkitten en #yumbox.

Tiktok

Dit is een app waar je zelf lipsync filmpjes kan maken, zelf maak ik geregeld ook van die filmpjes. Ik volg ook andere die filmpjes maken. Deze app heb ik al een aantal jaar maar sinds eind 2018 ben ik wel actief erop.

Snapchat

Deze app gebruik ik heel vaak, de leuke filters voor een foto of filmpje. Mijn favoriete filter is de herfstfilter met een bril, deze is echt heel cute vind ik.

Videoland

Op Videoland kijk ik van ma t/m vrij altijd Goede Tijden Slechte Tijden en elke Vrijdag kijk ik Charmed. Er staan ook leuke films op Videoland die ik geregeld kijk. Deze app gebruik ik elke dag.

Netflix 

Netflix gebruik ik best vaak om films te kijken maar ook om series te kijken (hier volgt nog een blogpost van). Zeker als ik een avondje niks te doen heb gooi ik vaak Netflix aan. Deze app gebruik ik niet elke dag.

 

Bloggen + foto bewerking

WordPress

Ik blog via wordpress, ik vind het heel fijn en ben er ook heel tevreden over. Toen ik begon met bloggen ben ik gelijk via WordPress begonnen omdat ik dat dat mij meer aansprak.

Evernote

Deze app gebruik ik heel veel, vooral om lijstjes te maken om dingen te onthouden. Ik ben heel erg van de lijstjes maken, voor heel veel dingen maak ik lijstjes zoals: blogpost ideeën, boodschappen en to do lijstjes.

VSCO 

Dit is een foto bewerkings app, deze gebruik ik heel vaak om mijn foto’s te bewerken, de filter die ik het meeste gebruik is de zwart wit filter. Foto’s in zwart wit vind ik heel mooi.

Unfold

In deze app maak ik vaak een collage van 2 foto’s onder elkaar. Deze app gebruik ik regelmatig voor mijn foto’s.

Canva

In Canva maak ik mijn omslag voor mijn blogposts. Ik heb Canva ontdekt toen ik nog op school zat, een leerkracht kwam ermee en toen ben ik er ook mee begonnen om het te gebruiken voor mijn blog.

Mijn top 3

Ik deel nu mijn top 3 apps die ik het meeste gebruik. 

1: Instagram 

2: Twitter

3: Pinterest

Deze apps stonden ook al bovenaan maar dit zijn wel de apps die ik het meeste gebruik.

 

Ik ben benieuwd wat jullie favoriete apps zijn en welke jullie het meeste gebruiken! Let me know in the comments! 

2 gedachten over “Meest gebruikte apps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s