Lifestyle

4x tips voor een avondje me time

Naast je werk of school is het ook belangrijk om me time te hebben. Lekker een avondje voor jezelf en verders niemand om je heen. In deze blogpost vind je een aantal tips voor een avondje me time! 

 

Lezen 

Het kan echt heerlijk zijn om helemaal weg te dwalen in een goed boek. Lekker nestelen op de bank met een dekentje en er een goed boek bij pakken. De genre kan verschillen tussen een spannende triller of een fantasie boek. Zelf ligt mijn voorkeur bij een thriller, dit is wel de genre die ik het liefste lees.

 

Een goed kop thee

Thee in verschillende smaken! Kies jou favoriet en geniet van een heerlijke kop thee. Voor de koffiedrinkers natuurlijk favoriete koffie en geniet!  Mijn favoriete thee smaak is op het moment winter glow van Pickwick (er komt een aparte blogpost over mijn favoriete thee smaken)

 

Douche of bad nemen 

Heerlijk genieten van een douche of bad kan heel ontspannen werken. Zet wat kaarsjes aan in de badkamer, geurstokjes erbij en jou ontspannen momentje in de badkamer kan beginnen. Je huid onder handen nemen met een scrub, douchegel of een heerlijk zeepje.

 

Bankhangen 

Met een dekentje op de bank, laptop erbij en heerlijk serie of een film kijken. Pak er wat lekkers bij en het bankhangen kan beginnen. Het heerlijkste aan bankhangen vind ik dat je heerlijk op de bank kan liggen met een deken en geen verplichtingen hebt om van de bank af hoeft te komen.

 

 

Dit waren mijn 4 tips voor een avondje me time.  Wat doe jij tijdens een avondje me time?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s