Persoonlijk

Onverwachts bericht

“Het is al even geleden dat ik een blogpost heb geschreven. De laatste blogpost die online is gekomen is 4 november 2018 geweest. Doordat ik heel lang getwijfeld heb of ik dit zou posten heb ik besloten om het er toch over te hebben.” 

Oktober

Sinds oktober schommel ik heel erg met mijn gewicht, ik heb daardoor ook direct aan de bel getrokken bij de huisarts en vertelde dat ik mij daar heel erg zorgen om maak. Eenmaal mijn verhaal aangehoord te hebben ben ik door verwezen naar een diëtiste. Deze heeft voor mij een eetschema opgesteld zodat ik weer wat zou aankomen. Helaas zonder succes, bij mij werd al vrij snel de diagnose Anorexia Nervosa vastgesteld. Hier ben ik heel erg verdrietig, maar ook boos om.

Sindsdien is alles in een redelijk rap tempo gegaan. Ik kreeg al snel te horen dat ik geen sociaal media meer mocht gebruiken. Dit om de verkeerde prikkels te vermijden. Dagelijks hulp krijg ik van meerdere begeleiders en veel meer. Een van de eerste dingen die ik vroeg is of ik nog wel mocht blijven bloggen. Ik vind het namelijk leuk om te schrijven over wat mij overkomt. En omdat ik verhuist ben zijn er ook regelmatig enige familieleden en vrienden die mee lezen over wat ik mee maak in mijn leven hier in Zeeland.  Maar het beste voor mij is om helemaal tot rust te komen, dit betekend ook geen blogpost meer.

2019

3 januari heb ik een intake gesprek gehad bij de Eetstoornis Kliniek, ik wordt ambulant begeleid wat in houd dat ik niet wordt opgenomen maar buiten de kliniek wordt geholpen als dat gaat helpen. Als dat niet helpt wordt ik alsnog opgenomen in de kliniek.

In de tussen tijd gaat de dagelijkse begeleiding ook gewoon door, ik heb van de week aangekaart dat ik heel graag weer blogpost wil gaan schrijven en ook over wat er nu speelt rondom mijn eetstoornis Anorexia. Gelukkig kreeg ik vrij snel te horen dat ik langzaam weer blogpost mocht gaan schrijven en ook rondom mijn eetstoornis, ik voelde mij heel erg blij en was er trots op dat ik het bloggen weer mocht proberen.

Hoe nu verder

Mijn blog schema zag eruit van 2x per week een blogpost op de maandag en op de vrijdag, maar doordat ik het bloggen weer langzaam probeer op te bouwen komt er nu 1x in de week een blogpost op de woensdag online.

De blogpost zullen verschillen tussen de onderwerpen Persoonlijk, Lifestyle en Beauty. Het meeste zal ik schrijven over mijn persoonlijke situatie vanwege dat ik jullie op de hoogte wil houden hoe het genezingsproces zal verlopen.

 

Een onverwachts bericht maar toch eerlijkheid wat er op het moment speelt nu ik de eetstoornis Anorexia Nervosa heb. De volgende blogpost zal morgen online komen. Dat houd in dat deze week er dus wel 2 blogpost zijn maar vanaf volgende week 1x per week op de woensdag.

Veel liefs Angela

 

3 gedachten over “Onverwachts bericht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s