Lifestyle

Mijn favoriete boeken

Een boekenwurm heeft een kast met heel veel boeken staan, zo’n boekenwurm ben ik dus ook. Vandaag in deze blogpost laat ik jullie mijn favoriete boeken zien en wat mijn mening er over is. Veel leesplezier! 

 

Mel Wallis de Vries – Waanzin 

Dit boek staat bij mij zeker weten op nr 1. Je wordt helemaal mee getrokken in het boek van begin tot het eind! Jeugdthrillers zijn boeken die ik best vaak lees.

Jojo Moyes – Voor jou

Bij dit boek heb ik best wel gehuild, ik heb de film ook op dvd en daarbij heb ik ook flink gehuild. Het boek en de film zijn beide zo mooi dat je wel zakdoekjes bij de hand moet houden. Ik heb de Nederlandse versie van het boek.

John Green – Een weeffout in onze sterren ( The fault in our stars)

Ik heb de film en het boek, en dit is zeker weten ook een echte tranen trekker. De film heb ik heel vaak gezien en bij voorbaat heb ik al zakdoekjes klaarliggen. Ik heb de Nederlandse versie van het boek omdat ik Engels best moeilijk vindt.

Anne de Buck – Wanderlust

Ben je gek op reizen, hou je van avontuur? Dan is dit boek perfect voor jou! Ik ben dol op reizen en hou van avontuur en toen ik dit boek zag liggen kreeg ik gelijk twinkeltjes in mijn ogen en kreeg een glimlach op mijn gezicht. In dit boek vind je tip en tricks, mooie foto’s en de leukste hotspots!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s