Persoonlijk

Planning maand Augustus!

Zoals ik aangaf op mijn Instagram hebben Youri en ik leuke plannen in de hele maand Augustus. Hieronder vind je een overzicht van de hele maand Augustus. 

Familie

Mijn broertje is in zijn vakantie weer bij ons in Vlissingen. Hij vind het hier zo leuk dat hij zichzelf goed kan vermaken ondanks dat Youri en ik gewoon moeten werken. Hij vindt de boulevard geweldig omdat er heel veel vracht schepen voorbij komen en dat vind hij onwijs gaaf om te zien.

Zomeravonden bij de buren 

Sinds wij in ons huisje wonen zitten we geregeld buiten bij de buren. We hebben altijd heel veel lol met elkaar en zo nu en dan een drankje erbij en de zomeravonden zijn compleet! Het fijne aan de buren is dat ze voor iedereen klaar staan, je hoeft maar te roepen of ze staan al voor je klaar!

Rescue Vlissingen

Rescue Vlissingen is het grootste hulpdiensten evenement van Nederland. Ze hadden 100.000 duizend bezoekers verwacht, ik kan jullie vertellen dat er zeker meer dan 100.000 duizend bezoekers zijn geweest. Het was echt geweldig om te zien en natuurlijk heeft dat Vlissingen weer mooi op de kaart gezet. Het evenement is om de 2 jaar, dus in 2020 is het zeker de moeite waard om er naar toe te gaan!

Vuurwerkshow Knokke-Heist

Vorig jaar ben ik er voor het eerst naar het vuurwerk show in Knokke-Heist geweest en dat was zo ontzettend gaaf dat we dit jaar weer gaan. Dit jaar nemen wij ook mijn broertje mee naar Knokke-Heist om te laten zien wat een mooie vuurwerk show het is en veel mooier is dan in Nederland.

Vakantie

Dit jaar gaan Youri en ik op vakantie naar Italië. Voor mij al helemaal spannend omdat ik voor het eerst met het vliegtuig op vakantie ga..en ja ik vind het onwijs spannend! (iemand nog tips voor vliegen, let me know in de comments) Ik neem mijn iPad mee zodat ik vakantie blogs kan schrijven vanuit Italië. Wij vliegen vanuit Brussel en we gaan een dag voordat wij vliegen er al naar toe.

Dit is onze planning van de maand Augustus. De blogpost kwam later online dan verwacht, veel leesplezier! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s