Persoonlijk

Nieuwe bewoonster

Toen Youri en ik gingen samenwonen hadden wij het al vrij snel over dat wij een kat wouden, na veel speurwerk en oproepjes op het internet kregen wij een berichtje van een vrouw die net een nestje had gekregen. Al snel maakte we een afspraak om te komen kijken. Toen we gingen kijken kwam er direct een lief klein schattig frummeltje op ons aflopen, een prachtige lapjes poes waar we beide direct helemaal weg van waren.

Definitief

Toen we besloten om haar definitief te nemen had de vrouw haar voor ons gereserveerd, we konden haar ophalen als ze ongeveer 12 weekjes is. Ondertussen gingen wij kijken voor spulletjes en natuurlijk moest die kleine frummel ook nog een naam hebben.

Het zoeken naar leuke naam was direct al heel lastig, dus direct op internet zoeken naar een leuke naam. De ene naar de andere naam werdt geroepen maar het klonk toch niet helemaal wat bij ons paste. Uiteindelijk weer de hele lijst met katten namen afgespit en daar zat die ene naam tussen, de naam waar wij zoiets hadden van ja dit wordt de naam.

Lillou (spreekt uit als Lilloe)

De naam Lillou sprak ons zo aan dat Youri en ik besloten haar zo te noemen. 22 juni mochten we haar ophalen maar de weken duurde zo ontzettend lang dat ik op het gegeven moment maar ben begonnen met aftellen totdat we haar mochten ophalen.

9 juni kregen Youri een berichtje dat het goed met haar ging maar eigenlijk wat wordt verstoten door de moeder dat de dierenarts heeft gezegd dat ze wel eerder weg mocht. Youri heeft direct gevraagd of we haar die avond al konden ophalen? En gelukkig kon dat. Ik heb toen die middag heel snel de spullen gehaald en direct alles klaar gezet zodat we haar die avond konden ophalen

3 maanden 13 weekjes

Nu ik deze blogpost schrijf is ze 3 maanden en 13 weekjes oud, ze is wel een beetje gegroeid maar niet heel veel. Ze is gelukkig ook nog zo lekker fluffy, wij vermoeden dat dat zo blijft vanwege dat haar vader een Britse korthaar is en die zijn ook zo fluffy. Wij zijn nog elke dag heel blij met haar en we zouden echt niet meer zonder ons vriendinnetje kunnen!

      

 

Ik ben heel benieuwd of jullie ook huisdieren hebben? Zo ja wat voor huisdier en welke naam hebben jullie je huisdier gegeven?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s